Home » Gastenboek

Een kort berichtje om te  weten wat u van  Website of ons Tuinencomplex vindt wordt zeer gewaardeerd.

Reactie plaatsen

Reacties

Greet boving
4 maanden geleden

Bert,
Wat heb je weer prachtige foto's gemaakt!
Mijn complimenten!

M.Zwijnenburg
5 maanden geleden

Wat leuk, Bert! Je hebt nu weer nieuwe foto's van andere tuinen geplaatst en ook dit scherm is weer anders met de bloesem. Top!

Greet Boving
6 maanden geleden

Mijn complimenten voor de duidelijke en overzichtelijke website en prachtige foto's

Petra van Rij
6 maanden geleden

Hallo tuinliefhebbers..hier even een berichtje van Petra..ik heb een aantal jaren geleden een tuin bij jullie gehad. Aan de Schildpadlaan nr. 4. Zat ook nog een blauwe maandag in het bestuur. Ik wil even zeggen dat ik het die korte tijd ontzettend naar mijn zin had. De timing was niet handig en ook nadat ik de beslissing had genomen aan een tuin te beginnen, was er nogal rampspoed in mn leventje waardoor ik het niet bij kon houden allemaal... Ben een week of 2 geleden weer even wezen kijken..de sfeer op het complex is nog steeds heerlijk en ontspannen. Ik liep in de stromende regen, was ook heerlijk rustig toen..uiteraard ben ik nog even langs mijn tuin gelopen. Ik schrok wel een beetje...De kleur van mijn mooie houten minikasteeltje was veranderd..moest ik ff aan wennen..De kas staat er gelukkig nog steeds. Ik kom snel weer eens langs, dan met wat mooier weer en op een zaterdag..kom ik gezellig even een bakkie doen...Groetjes, Petra van Rij.

M.Zwijnenburg
8 maanden geleden

Hey, die Bert!
Zo ken ik jou weer..........heel leuk de aanpaste website in kerstsfeer.

Marinus Zwijnenburg
een jaar geleden

Beste Bert,
Wat ben ik blij dat jij 'als professional' weer terug bent in dit groene circuit! Ook deze eerder, door jou opgezette nieuwe website, ga je weer bijhouden. Top!
Marinus Zwijnenburg

Rob le Noble
een jaar geleden

Schitterende foto’s van de tuinen op ons complex